Nieuws

Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent onze jachtwerf.

 

 

Winter 2023-2024: Ook deze winter brengen we weer verbeteringen aan in onze huurboten. Zo os o.a. de JW1 is voorzien van zonnepanelen en wordt er in de JW4 een nieuwe keuken gebouwd en een nieuwe tafel gemaakt.

9 maart 2023: Naast stalling, onderhoud en verhuur kunt u nu ook bij ons terecht voor hengelsportartikelen en visaas/lokvoer. Op nummer 4a hebben we een hengelsportzaak geopend; Hengelsport Wolvega.

maart 2023: De JW5 is flink onder handen genomen, ze is voorzien van een Biminitop, Davits,  extra zwemtrap van het achterdek naar het grote zwemplateau, nieuw glas in het raam bovenop en een nieuwe boegschroef! Het was al een complete en fijne boot maar nu van nog meer gemakken voorzien!

16-3-2022: Er zijn nog meer verberingen aangebracht in onze huurboten; de JW1 is voorzien van een nieuwe motor , de JW4 is voorzien van een royale ingetimmerde bank in de stuurhut.

5-2-2022: De JW2 en de JW4 zijn ook voorzien van zonnepanelen . (De JW3 en de JW5 waren al voorzien van zonnepanelen). 

24-01-2022: Er is een online boekingsmodule ingebouwd op de website, hiermee kunt u dus nu ook direct online boeken!  

Winter 2021-2022: De boten worden allen onder handen genomen. Naast het schilderwerk buitenom vinden o.a. de volgende werkzaamheden plaats; de JW2 is voorzien van een andere kleur op de romp en voorzien van een nieuwe kabelaring (zie foto). De vloer in de kuip van de JW3 is als nieuw gemaakt. In de JW4 wordt een nieuwe bank ingetimmerd in de stuurhut. De JW5 wordt voorzien van nieuwe kussens/ nieuwe bekleding en een andere (gladde)vloer (hier zat voorheen vloerbedekking in).  

Winter 2021: De JW5 is buitenom volledig opnieuw geschilderd , ze is als nieuw! De gasbun op het zwemplateau is aangepast, kleiner gemaakt, het bed achterin de slaaphut is aangepast; hier kan nu ook een 2 persoonsbed van worden gemaakt. Ook is de JW5 voorzien van nieuwe gordijnen .

Maart/april 2021: De JW2 is opnieuw geschilderd, voorzien van nieuwe gordijne n en van nieuwe ramen in de stuurhut, voor beter zicht onder het varen!

Februari/ maart 2021: De JW3 wordt voorzien van een nieuwe tent , dit wordt een cabriotent, net als op de de JW1. Foto's hiervan zijn te zien onder de pagina van de JW3 zelf.

Februari 2021: We hebben er een nieuwe huurboot bij, de JW6 een Schouw van ruim 10 meter. Zie de foto hieornder. Deze zal eerst nog klaargemaakt moeten worden voor de verhuur en later in het seizoen pas in de verhuur komen. Meer info en betere foto's volgen later.

Augustus 2020; De JW2 is voorzien van een gloednieuwe motor , een 42 PK Vetus motor.

Juli 2020: We hebben een nieuwe boot gekocht voor in de verhuur. De JW5 i s een Blokland kruiser van 10,5 meter en heeft 5 a 6 slaapplaatsen. Het is een zeer complete boot voorzien van o.a. binnen- en buitenbesturing, een boegschroef, heteluchtverwarming, zonnepanelen, walstroom, een nieuwe motor en nog veel meer! Zie de foto's hieronder. (de gangboorden zijn inmiddels voorzien van een grijze kleur i.p.v. blauw. 

De JW3 is nu ook voorzien van een omvormer.

Winter/voorjaar 2020:

  • De JW1 is voorzien van hydrolische besturing voor meer vaarcomfort
  • De JW2 is voorzien van een nieuwe tent met mooie grote ramen voor goed zicht onder het varen.
  • De JW4 is volledig opnieuw in de verf gezet, voorzien van nieuwe matrassen en bekleding, van heteluchtverwarming en een biminitop .

Augustus 2019: We hebben een nieuwe JW4 gekocht voor in de verhuur.  Zie de foto hieronder. De Lauwersmeer kruiser is verkocht, we hebben nu een Heck kruiser van 9,5 meter erbij.  Zeer complete boot, met o.a. brede gangboorden, boegschroef, warm en koud water, 220V,  binnen- en buiten besturing, Davits, biminitop, acculader. Voor nog meer vaarplezier! Hij zal deze winter gereed gemaakt worden voor de verhuur. 

30-5-2019: De JW2 is nu ook voorzien van heteluchtverwarming . Daarnaast is hier een omvormer in gebouwd zodat ook aan boord 220V aanwezig is.

19 maart 2019: De JW3 wordt dit voorjaar volledig voorzien van nieuwe kussens/matrassen en nieuwe bekleding .

11 maart 2019: I.v.m. de nieuwe heteluchtverwarming hebben wij momenteel een actie: nu 10% korting op een vaarvakantie in april, mei, september en oktober! Deze actie loopt tot 1 april 2019. (alleen geldig bij 1 week boothuur).

 9 maart 2019: We zijn momenteel hete luchtverwarming aan het inbouwen in de JW2. De JW3 is inmiddels klaar.

Februari 2019: In de winter van 2018-2019 hebben we een nieuwe huurboot gekocht, de JW4. Een 9,5m Lauwersmeer kruiser, voor 4-6 personen. Deze boot zal deze zomer klaar gemaakt worden voor de verhuur. [= verkocht inmiddels].