Bootverhuur

Wilt u ook genieten van een heerlijke vaarvakantie?

varen in Friesland

Wij hebben vijf fraaie motorkruisers in de verhuur, van ca. 8 tot 10,5 meter. Alle boten hebben een geringe doorvaarthoogte en steken slechts ca. 70 cm diep waardoor u praktisch overal kunt komen. (de JW4 en JW5 heeft een diepgang van 100 cm).

Vaarbewijs niet nodig

Heeft u nog niet zo veel ervaring op het water? Wij helpen u graag persoonlijk op weg. Alle boten zijn makkelijk te besturen, voorzien van een boegschroef en zonder vaarbewijs te bevaren. U ontvangt van ons een uitleg over de boot en de benodigde technische informatie.

Indien gewenst kunt u een (gratis!) vaarinstructie krijgen (verplicht bij geen ervaring) en maken we samen een proefvaart. Alles zodat u van een onbezorgde vaarvakantie kunt genieten!

Ontdek de Friese meren, de Weerribben!

Wolvega ligt op een goede locatie voor een schitterende vaarvakantie; dichtbij de Friese meren, de Alde Feannen en de kop van Overijssel waar zich het zeer fraaie natuurgebied de Weerribben bevindt. Ook is Wolvega een prima uitgangspunt voor de vele vaarroutes in de omgeving. Zowel voor een actieve vaar-  als een relaxte vakantie in de natuur kunt u dus bij ons terecht! U ontvangt voor uw vakantie diverse vaarroutes van ons en aan boord liggen ook de benodigde waterkaarten en een map met vele vaarroutes. 

vaarvakantie boeken?

U kunt online boeken via de website. Ga naar de pagina beschikbaarheid en prijzen of scroll naar beneden naar de betreffende boot indien u al een voorkeur heeft voor een boot.  Mocht u hier niet uitkomen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen. Kijk voor alle contactgegevens op de contact pagina.

 

Milieu bewust

Al onze huurboten varen op Blauwe diesel, deze is aanzienlijk minder belastend voor het milieu dan gewone diesel. Beter voor het milieur dus! Daarnaast maken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen in en op onze huurboten. Tevens  nemen wij 100% groene stroom af.

 

Meer informatie

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over onze huurboten; De JW1, JW2, JW3, JW4 en de JW5.  U kunt vanuit hier ook uw favoriete boot direct online boeken.

U bent ook altijd van harte welkom om de boten te komen bekijken op de werf. 

JW1

For more information

Read more

JW2

For more information

Read more

JW3

For more information

Read more

JW4

For more information

Read more

JW5

For more information

Read more