Online reserveren

                          

Bootverhuur

Wilt u ook genieten van een heerlijke vaarvakantie?

voor ieder wat wils

Wij hebben vijf unieke, verschillende motorkruisers in de verhuur, van ca. 8 tot 10,5 meter, 2-6 persoons. Alle boten hebben een geringe doorvaarthoogte max 2,45 m en steken slechts ca. 70 cm diep waardoor u praktisch overal kunt komen. (de JW4 en JW5 hebben een diepgang van 100 cm).

Vaarbewijs niet nodig

Heeft u nog niet zo veel ervaring op het water? Wij helpen u graag persoonlijk op weg. Alle boten zijn makkelijk te besturen, voorzien van een boegschroef en zonder vaarbewijs te bevaren. U ontvangt van ons een uitleg over de boot en de benodigde technische informatie.

Indien gewenst kunt u kosteloos een vaarinstructie ontvangen (standaard bij nieuwe klanten) en maken we samen een proefvaart. Alles zodat u van een onbezorgde vaarvakantie kunt genieten!

ONTdek de friese meren en de mooie weerribben!

Wolvega ligt op een goede locatie voor een schitterende vaarvakantie; dichtbij de Friese meren, de Alde Feannen en de kop van Overijssel waar zich het zeer fraaie natuurgebied de Weerribben bevindt. Ook is Wolvega een prima uitgangspunt voor de vele vaarroutes in de omgeving. Zowel voor een actieve vaar-  als een relaxte vakantie in de natuur kunt u dus bij ons terecht! U ontvangt voor uw vakantie diverse vaarroutes van ons en aan boord liggen ook de benodigde waterkaarten en een map met vele vaarroutes. 

vaarvakantie boeken?

Dit kan online via de site hier. Mocht u hier niet uitkomen of een andere periode wensen dan de ingevoerde standaard periodes, dan kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Kijk voor alle contactgegevens op de contact pagina.

 

LASTMINUTES

Vrijdag      21 juni- vrijdag 5 juli:      2 volle weken varen op de JW4 voor €1695,-!
Maandag 24 juni- maandag 8 juli   2 volle weken varen op de JW4 voor €1695,-!
Vrijdag     28 juni- vrijdag 12 juli:     2 volle weken varen op de JW4 voor €1795,-!
De JW4 is een fraaie 4-persoons kruiser van 10 meter, met boegschroef en zeer veel opties, een hele complete, fijne boot!

 

Milieu bewust

Al onze huurboten varen op Blauwe diesel, deze is aanzienlijk minder belastend voor het milieu dan gewone diesel. Beter voor het milieur dus! Daarnaast maken wij gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen in en op onze huurboten. Tevens  nemen wij 100% groene stroom af.

U bent van harte welkom om de boten te komen bekijken op de werf!

JW1

2-4 personen, v.a. €475,-

reserveer

JW2

2-6 personen, v.a. €475,-

reserveer

JW3

2-4 personen, v.a. €475,-

reserveer

JW4

2-4 personen, v.a. €575,-

reserveer

JW5

2-6 personen, v.a. €575,-

reserveer

Bijbootje

Vanaf €100,- p/w

meer informatie