Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Nieuws

Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent onze jachtwerf.

Augustus 2019: We hebben een nieuwe JW4 gekocht voor in de verhuur.  Zie de foto hieronder. De Lauwersmeer kruiser is verkocht, we hebben nu een Heck kruiser van 9,5 meter erbij.  Zeer complete boot, met o.a. brede gangboorden, boegschroef, warm en koud water, 220V,  binnen- en buiten besturing, Davits, biminitop, acculader. Voor nog meer vaarplezier! Hij zal deze winter gereed gemaakt worden voor de verhuur. 

30-5-2019: De JW2 is nu ook voorzien van heteluchtverwarming. Daarnaast is hier een omvormer in gebouwd zodat ook aan boord 220V aanwezig is.

19 maart 2019: De JW3 wordt dit voorjaar volledig voorzien van nieuwe kussens/matrassen en nieuwe bekleding.

11 maart 2019: I.v.m. de nieuwe heteluchtverwarming hebben wij momenteel een actie: nu 10% korting op een vaarvakantie in april, mei, september en oktober! Deze actie loopt tot 1 april 2019. (alleen geldig bij 1 week boothuur).

 9 maart 2019: We zijn momenteel hete luchtverwarming aan het inbouwen in de JW2. De JW3 is inmiddels klaar.

Februari 2019: In de winter van 2018-2019 hebben we een nieuwe huurboot gekocht, de JW4. Een 9,5m Lauwersmeer kruiser, voor 4-6 personen. Deze boot zal deze zomer klaar gemaakt worden voor de verhuur. [= verkocht inmiddels].

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren