Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Nieuws

Hier kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent onze jachtwerf.

Augustus 2020; De JW2 is voorzien van een gloednieuwe motor, een 42 PK Vetus motor.

Juli 2020:

We hebben een nieuwe boot gekocht voor in de verhuur. De JW5 is een Blokland kruiser van 10,5 meter en heeft 5 a 6 slaapplaatsen. Het is een zeer complete boot voorzien van o.a. binnen- en buitenbesturing, een boegschroef, heteluchtverwarming, zonnepanelen, walstroom, een nieuwe motor en nog veel meer! Zie de foto's hieronder. (de gangboorden zijn inmiddels voorzien van een grijze kleur i.p.v. blauw. 

De JW3 is nu ook voorzien van een omvormer.

Winter/voorjaar 2020:

  • De JW1 is voorzien van hydrolische besturing voor meer vaarcomfort
  • De JW2 is voorzien van een nieuwe tent met mooie grote ramen voor goed zicht onder het varen.
  • De JW4 is volledig opnieuw in de verf gezet, voorzien van nieuwe matrassen en bekleding, van heteluchtverwarming en een biminitop.

Augustus 2019: We hebben een nieuwe JW4 gekocht voor in de verhuur.  Zie de foto hieronder. De Lauwersmeer kruiser is verkocht, we hebben nu een Heck kruiser van 9,5 meter erbij.  Zeer complete boot, met o.a. brede gangboorden, boegschroef, warm en koud water, 220V,  binnen- en buiten besturing, Davits, biminitop, acculader. Voor nog meer vaarplezier! Hij zal deze winter gereed gemaakt worden voor de verhuur. 

30-5-2019: De JW2 is nu ook voorzien van heteluchtverwarming. Daarnaast is hier een omvormer in gebouwd zodat ook aan boord 220V aanwezig is.

19 maart 2019: De JW3 wordt dit voorjaar volledig voorzien van nieuwe kussens/matrassen en nieuwe bekleding.

11 maart 2019: I.v.m. de nieuwe heteluchtverwarming hebben wij momenteel een actie: nu 10% korting op een vaarvakantie in april, mei, september en oktober! Deze actie loopt tot 1 april 2019. (alleen geldig bij 1 week boothuur).

 9 maart 2019: We zijn momenteel hete luchtverwarming aan het inbouwen in de JW2. De JW3 is inmiddels klaar.

Februari 2019: In de winter van 2018-2019 hebben we een nieuwe huurboot gekocht, de JW4. Een 9,5m Lauwersmeer kruiser, voor 4-6 personen. Deze boot zal deze zomer klaar gemaakt worden voor de verhuur. [= verkocht inmiddels].

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren