Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

JW5

De JW5 is een Blokland kruiser van 10,5 meter en heeft 5 a 6 slaapplaatsen.  Twee achterin de slaaphut, 2 in de punt en 2 op de dinette. Het is een royale en complete boot die voorzien is van o.a. toilet, koelkast, gasstel, radio, 230V, grote stuurhut,  walstroom, een boegschroef, heteluchtverwarming, zonnepanelen, binnen- en buitenbesturing, zwemplateau, zwemtrapje en een nagenoeg nieuwe motor. Deze boot beschikt over goede vaareigenschappen.

NB: In de winter van2020-2021 zal deze boot verder onder handen genomen worden; zij zal opnieuw in de verf gezet worden, achterin de slaaphut zal een twee persoonsbed gemaakt worden, vergelijk aan de JW2 waarbij de mogelijkheid blijft om hier ook twee 1-persoonsbedden van te maken. De gordijnen zullen worden vervangen, de vloerbedekking zal worden verwijderd in de gehele boot en vervangen door vinyl.

Zie hier een video van de JW5; De JW5 in Assen

al Onze huurboten

JW1

Voor meer informatie

Lees verder

JW2

Voor meer informatie

Lees verder

JW3

Voor meer informatie

Lees verder

JW4

Voor meer informatie

Lees verder

JW5

Voor meer informatie

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren