Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

JW2

De JW2 is een Amulet vlet van 7,65 meter en voorzien van 5 slaapplaatsen, 2 a 3 achterin de slaaphut (hier kan zowel een royaal 2-persoonsbed van gemaakt worden als twee 1-persoonsbedden), 2 op de dinette en 2 (kinder-)slaapplaatsen in de punt.
Deze stoere boot heeft verrassend veel ruimte van binnen en is voorzien van een fraaie kabelaring. In 2020 voorzien van nieuwe antraciet kleurige tent met mooie grote ramen voor goed zicht.

Voorzien van een toilet, 3 pits gasstel, koelkast,  koud (drink) water, radio, heteluchtverwarming, een omvormer (dus 230V aan boord), zonnepanelen (vanaf 2022), open kuip, zwemtrap. In augustus 2020 voorzien van een gloednieuwe 42 PK Vetus motor.

Bekijk hier specificaties

JW2 huren

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren