Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bootverhuur

Wilt u ook genieten van een heerlijke vaarvakantie?

varen in Friesland

Wij hebben vijf fraaie motorkruisers in de verhuur, van ca. 8 tot 10,5 meter. Alle boten hebben een geringe doorvaarthoogte en steken slechts ca. 70 cm diep waardoor u praktisch overal kunt komen. (de JW4 en JW5 heeft een diepgang van 100 cm).

Vaarbewijs niet nodig

Heeft u nog niet zo veel ervaring op het water? Wij helpen u graag persoonlijk op weg. Alle boten zijn makkelijk te besturen, voorzien van een boegschroef en zonder vaarbewijs te bevaren. U ontvangt van ons een uitleg over de boot en de benodigde technische informatie.

Indien gewenst maken we samen een proefvaart. Alles zodat u van een onbezorgde vaarvakantie kunt genieten!

Ontdek de Friese meren, de Weerribben!

Wolvega ligt op een goede locatie voor een schitterende vaarvakantie; dichtbij de Friese meren, de Alde Feannen en de kop van Overijssel waar zich het zeer fraaie natuurgebied de Weerribben bevindt. Ook is Wolvega een prima uitgangspunt voor de vele vaarroutes in de omgeving. Zowel voor een actieve vaar-  als een relaxte vakantie in de natuur kunt u dus bij ons terecht! Wij kunnen u hier tips over geven en aan boord liggen ook waterkaarten en een map met vaarroutes. 

Hier vindt u de tarieven en de beschikbaarheid van onze huurboten.

Tarieven en beschikbaarheid

 

Nieuwe boot

Wij hebben een nieuwe boot erbij voor in de verhuur; de JW5. De JW5 is een Blokland kruiser van 10,5 meter en heeft 5 a 6 slaapplaatsen. Het is een zeer complete boot voorzien van o.a. binnen- en buitenbesturing, een boegschroef, heteluchtverwarming, zonnepanelen, walstroom, een nagenoeg nieuwe motor en nog veel meer! 

schone diesel

Al onze huurboten varen op Blauwe diesel, deze is aanzienlijk minder belastend voor het milieu dan gewone diesel. Beter voor het milieur dus!

Meer informatie

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over onze huurboten. De JW1, JW2, JW3 en de JW4. U bent ook altijd van harte welkom om de boten te komen bekijken op de werf. Meer foto's kunt u ook vinden op onze facebook pagina. 

JW1

Voor meer informatie

Lees verder

JW2

Voor meer informatie

Lees verder

JW3

Voor meer informatie

Lees verder

JW4

Voor meer informatie

Lees verder

JW5

Voor meer informatie

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren