Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bootverhuur

Wilt u ook genieten van een heerlijke vaarvakantie?

varen in Friesland

Wij hebben drie fraaie motorkruisers in de verhuur. Alle boten hebben een geringe doorvaarthoogte en steken slechts ca. 70 cm diep waardoor u praktisch overal kunt komen. 

Vaarbewijs niet nodig

Heeft u nog niet zo veel ervaring op het water? Wij helpen u graag persoonlijk op weg. Alle boten zijn makkelijk te besturen, ze zijn zonder vaarbewijs en zonder ervaring te bevaren. U ontvangt van ons een uitleg over de boot en de benodigde technische informatie.

Indien gewenst maken we samen een proefvaart. Alles zodat u van een onbezorgde vaarvakantie kunt genieten!

Ontdek de Friese meren, de Weerribben!

Wolvega ligt op een goede locatie voor een schitterende vaarvakantie; dichtbij de Friese meren, de Alde Feannen en de kop van Overijssel waar zich het zeer fraaie natuurgebied de Weerribben bevindt. Ook is Wolvega een prima uitgangspunt voor de vele vaarroutes in de omgeving. Zowel voor een actieve vaar-  als een relaxte vakantie in de natuur kunt u dus bij ons terecht! Wij kunnen u hier tips over geven en aan boord liggen ook waterkaarten en een map met vaarroutes. 

Hier vindt u de tarieven en de beschikbaarheid van onze huurboten.

Tarieven en beschikbaarheid

 

Verhuur

Wij hebben een nieuwe boot erbij voor in de verhuur, de JW4; een Heckkruiser van 9,5 m. Een zeer complete boot met o.a. brede gangboorden, boegschroef, warm en koud water, 220V,  binnen- en buiten besturing, Davits, biminitop, acculader. Voor nog meer vaarplezier! Hij zal deze winter gereed gemaakt worden voor de verhuur. Foto's volgen hier z.s.m. Kijk ook op onze pagina "Nieuws"

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over onze huidige 3 huurboten. De JW1, JW2 en JW3. U bent ook altijd van harte welkom om de boten te komen bekijken op de werf.

Heteluchtverwarming

De JW2 en de JW3 zijn voorzien van heteluchtverwarming.

JW1

Klik hier voor meer informatie

Lees verder

JW2

Klik voor meer informatie

Lees verder

JW3

Klik hier voor meer informatie

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren